Nyheder

Aabenraa Fotografen flytter ind på Skibbrogade 23 på Jebsen´s Plads …

Butik / Studie / Atelier forventes i løbet af juni/juli måned eller lige så snart håndværkerne er færdige …

Med stor glæde kan jeg meddele, at jeg i løbet af maj måned åbner nyt studie, atelier med tilhørende butik.

Forretningen åbner med baggrund i et unikt koncept indenfor de professionelle fotografers verden, som jeg har brugt megen tid på at udvikle.  Som altid kan i regne med passion og stort engagement og i alle typer opgaver, begivenheder og arrangementer jeg måtte blive booket til i Aabenraa og det syd- og sønderjyske område. Intet giver mig mere glæde end at skabe mindeværdige øjeblikke og opleve glade og tilfredse kunder. Jeg har humor, tålmodig, er kreativ og har masser af empati og indfølingsevne. Så hos mig kan du være dig selv. Mit speciale er portrætfotografi, men mestrer også næsten alle andre former for fotografering. Du behøver ikke kontakte mig for nogen form for fotografering med seksuelt eller pornografisk indhold, da det ikke er noget jeg ønsker at medvirke til. Jeg har stolthed omkring min kunst og ønsker ikke på nogen måde flimmer på skærmen ift mit virkeområde.

Jeg tilbyder fotografiske opgaver, reklame/produkt foto/video, drone film/foto og som noget helt nyt VR (Virtual Reality) optagelser, som i vil kunne komme ind og opleve i butikken via specielle VR briller fra Oculus. Derudover også individuel eller gruppeundervisning i brug af kamera, samt redigeringsteknik og foredrag. I butikken vil i kunne købe fotografier af byen og den skønne omliggende natur i form af plakater, postkort m.m., som jeg til dels selv printer og til dels får lavet hos underleverandører i byen. Hertil kommer en del spændende produkter, som jeg senere vil afsløre mere omkring. Der vil blive mulighed for at købe og nyde en kop Kifaru kaffe enten i butikken eller ved et par udendørs siddepladser med lidt stole, bænke og borde.

Dette website samt webshop opdateres pt. 

Jeg lover jer passioneret fotografering og professionelt engagement som altid og er medlem af Dansk Fotografisk Forening, som er din garanti for en professionel tilgang til de forskellige opgaver og din sikkerhed for at jeg kan mit håndværk.

Glæder mig helt vildt til at hilse på jer i de fantastiske nye rammer i et typisk “fiskerstils” hus på Skibbrogade.

Med venlig hilsen

Klaus Willis Andresen