Nyheder …

September 2021

Fotograf Klaus Willis Andresen bliver snart del af Colour Art Photo …

Det har været det hele værd … snart er jeg del af Colour Art PhotoStor tak til alle jer som har været en del af min udvikling for at nå det niveau, som kræves for at være en del af Colour Art fotograferne.

Den næste tid skal jeg igang med et mentorforløb og det bliver spændende at få kigget alt igennem og få konstruktiv kritik og forslag til, hvordan jeg fortsat udvikler mig som fotograf.

Colour Art Photo er en samling af de bedste professionelle portræt, bryllup og reklamefotografer i Danmark og bygger på et frivilligt samarbejde mellem fotograferne. Her er man sikret en høj standard og kvalitet på fotografiske opgaver. Fotograferne er kreative og fotograferer i mange stilarter. At få min ansøgning igennem og få anerkendelse fra så dygtige fotografer er jeg utrolig stolt over og beæret. Det forpligter, men det er jeg frisk, klar på og parat til … 📷

Jeg ser frem til og glæder mig til en hel del spændende opgaver, som allerede er i ordrebogen og til nye og udfordrende opgaver henad vejen med fotografering, video, drone osv i såvel kommerciel som kunstnerisk retning … bedste hilsener og stort kram til alle jer, som har gjort det her muligt for mig … 1000 tak …

🙂En speciel tak til mine 2 fantastiske unger, min bedste kammerat Thomas Jensen og min kæreste Maibritt som har været der for mig altid og uanset hvad …🤗

Juni 2021

Aabenraa Fotografen er flyttet ind i det gamle Kredshus (Amtshus) …

Så er jeg pr. 20. juni flyttet ind i nyt kontor og klar på nye udfordinger og tilgang af nye kunder.

Jeg lover jer passioneret fotografering og professionelt engagement som altid og er medlem af Dansk Fotografisk Forening, som er din garanti for en professionel tilgang til de forskellige opgaver og din sikkerhed for at jeg kan mit håndværk.

Ses vi til en fotosnak og en kop Kifaru kaffe ?

Venligste hilsener, Klaus