Jeg tilbyder unikke løsninger for dig som ønsker at præsentere din bolig, butik, virksomhed m.m. på en helt anderledes og frisk måde.

Virtual Reality 360º til fremvisning af alle typer bolig og ejendomme …

De potentielle købere/lejere får muligheden for stille og roligt at opleve rummene , lyset og om du vil også kunne tilbyde potentielle kunder at opleve de udsigter, man har fra de enkelte rum i boligen. Selv en tur i din have er muligt at føje til præsentationen.

Er der flere etager i din bolig vil “Dukkehus” præsentationen naturligvis vise dette grafisk og plantegninger vil ligeledes blive kompletteret.

Virtual Reality 360º til fremvisning af butik, lager m.m.

Nogle brancher, butikker og erhvervsdrivende er hårdt ramt af Corona krisen, da det for jer er af stor betydning, fysisk at kunne fremvise “varer på hylderne”. Med denne nye teknologi i kombination af hardware, software og kreativitet kan det ihvertfald nu lade sig gøre virtuelt at lade kunderne gå rundt i butikken eller på dit lager. Ganske enkelt !

Det er kun din og min fantasi der sætter grænser for hvad kan lave sammen og jeg har udtænkte noget helt specielt, hvis du er frisk på at høre om en idé jeg har fået til en helt speciel konkurrence, som kan bruges specielt til de sociale medier …

Kan du også se mulighederne med VR og har du lyst til at høre mere om VR 360º  så skriv en meddelelse eller ring 51 199 199.

Klik på “play knappen” og prøv Virtual Reality lige nu på din pc … 

og derefter nederst i højre hjørne “fuld skærm knappen”. Nederst i venstre hjørne kan du få “dukkehus præsentationen frem og du kan også gå direkte til de enkelte rum samt måle på livet løs. Med scroll funktion på din mus kan du zoome ind og ud … Smart ikke ? … 🙂

God tur rundt i min lejlighed. Det roder lidt men elsker min hybel !

Bliver altid glad for kommentarer til VR 360 … megaspændende at arbejde med !

“fold”

DUKKEHUS PRÆSENTATION

Du kan vende og dreje præsentationen og se boligen fra alle mulige vinkler via software i afspilleren.

Er der flere etager (kælder, loft osv) så laver jeg selvfølgelig præsentationen klar med disse etager og rum !

PLANTEGNING OG MÅLSÆTNING

Når jeg sammensætter den virtuelle tour for dig laver jeg samtidig plantegning og generel større målsætning af rummene.

Når du er i gang med din virtuelle tour kan du selv få alle de mål oplyst, som du måtte have brug for til at vurdere om dine møbler passer ind … smart ikke ?